Kolovoz 21, 2020 2861 Ilustracija/Pixabay

32-godišnjakinja nedozvoljeno posjedovala i nabavljala oružje i eksplozivne tvari

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom osumnjičenoj za nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. 

Prilikom pretrage obiteljske kuće 24. srpnja u Vodicama koju koristi 24-godišnjak, između ostalog, su pronađena i oduzeta tri puščana metka kalibra 20 mm, za koje je utvrđeno da ih je neovlašteno posjedovala osumnjičena. 

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem, 20. kolovoza u Vodicama je osumnjičena, nakon što su policijski službenici uočili streljivo u stanu kojega koristi, dragovoljno predala još deset puščanih metaka, koje je neovlašteno posjedovala.

Protiv osumnjičene će Općinskom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava. 

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, je prijavljena krađa u Vodicama, gdje je nepoznati počinitelj iz trgovine zagrebačke tvrtke otuđio robu vrijednu nekoliko tisuća kuna.    
Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.  
 

djelomob1.jpg