Prosinac 01, 2020 3189

32-godišnjak prijetio 42-godišnjakinji pa zaradio kaznenu prijavu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju i oštećenje tuđe stvari na štetu 42-godišnjakinje i oštećenje tuđe stvari na štetu 60-godišnjaka.

Osumnjičeni je u vremenu od kolovoza do 29. studenog u Murteru u više navrata oštećenoj ozbiljno prijetio što je kod iste izazvalo strah i bojazan za njenu osobnu sigurnost, pored čega je dana 29. studenog u Murteru u namjeri nasilnog ulaska u stan kojeg koristi 42-godišnjakinja, oštetio vrata stana u vlasništvu 60-godišnjaka i pričinio štetu od par tisuća kuna. Osumnjičeni je također dana 01. srpnja u Murteru nakon osobnih nesuglasica sa oštećenom, oštetio osobni automobil kojim se ona koristi i pričinio štetu od nekoliko stotina kuna. 

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.   

Također, proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljene su tri teške krađe: 

- u vremenu od 27. do 30. studenog u Kninu je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 56-godišnjaka iz koje nije ništa otuđio,
- u istom vremenu u Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u privezani brod 79-godišnjaka iz kojeg je otuđio tehničku opremu vrijednu par tisuća kuna,
- u vremenu od 28. do 30. studenog u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 49-godišnjaka iz kojeg nije ništa otuđio.  

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja  i pronalaska otuđenih predmeta.  

djelomob1.jpg