Veljača 17, 2021 7869

Masovna tučnjava u Vodicama: Četvorica mladih napala grupu vršnjaka

Masovna tučnjava u Vodicama: Četvorica mladih napala grupu vršnjaka Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjaka, 19-godišnjakom i maloljetnikom osumnjičenima za nasilničko ponašanje kao i nad maloljetnikom za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičena četvorka 13. veljače oko 20 sati u Vodicama, s namjerom tjelesnog obračuna, iživljavanjem i naročito drskim ponašanjem na javnom mjestu, došla do skupine mladića i napala ih uz upotrebu podesnih predmeta, kojom prilikom su dvojicu 19-godišnjaka lakše ozlijedili. Također je utvrđeno kako je maloljetnik, iz napadnute skupine, koristeći se podesnim predmetom, lakše ozlijedio napadače i to 19-godišnjaka i 21-godišnjaka. 

Osumnjičeni napadači su, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok će protiv maloljetnika redovnim putem biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju. - piše u policijskom izvješću

djelomob1.jpg