Travanj 28, 2021 1079 Pixabay/Ilustracija

S parkiranog automobila otuđio katalizator vrijednosti 1.200 kuna

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 39-godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 35-godišnjak 20. travnja u Dazlini, s ciljem pribavljanja materijalne koristi, s parkiranog automobila oštećenog otuđio katalizator vrijednosti 1.200 kuna.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, policija izdvaja prijavljenu tešku krađu i krađu: 
-    u razdoblju od 22. do 24. travnja u Šibeniku, nepoznati počinitelj je provalio u poljsku kućicu 67-godišnjaka i otuđio različite predmete vrijednosti oko tisuću kuna,

-    u noći 22./23. travnja u Vodicama, nepoznati počinitelj je otuđio metalne znakove na štetu javne ustanove iz Šibenika vrijednosti preko tisuću kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovih otkrivanja i pronalaska predmeta.  
 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 28 Travanj 2021 13:24
djelomob1.jpg