Svibanj 19, 2021 3581

U jučerašnjoj prometnoj nesreći ozljede opasne po život zadobio je 43-godišnji vozač motocikla

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 23,20 sati dogodila u Vodicama teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 43-godišnji vozač motocikla koji je zadržan na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada se 43-godišnji vozač, upravljajući motociklom Honda šibenskih registarskih oznaka, iako nema položen vozački ispit za „A“ kategoriju kao i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola privremeno oduzeta, ulaskom u desni pregledni zavoj nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već se motociklom daje više udesno, gdje prednjim kotačem zahvaća uzdignuti betonski ivičnjak, pri čemu gubi nadzor nad upravljačem i slijeće na zemljano travnatu površinu i zatim motociklom udara u stup prometnog znaka. Zbog zadobivenih ozljeda vozač je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

O ovoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 43-godišnjeg vozača će zbog počinjenih prometnih prekršaja biti podnijet Optužni prijedlog. 

djelomob1.jpg