Srpanj 07, 2021 837

Zbog 3000 eura dvaput mu pokušali oteti dijete i ozlijedili ga, napali mu i suprugu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom i 31-godišnjakom osumnjičenima za lihvarski ugovor i pokušaj protupravne naplate na štetu 34-godišnjaka, otmicu i nanošenje tjelesnih ozljeda na štetu djeteta te oštećenje tuđe stvari na štetu trgovačkog centra sa sjedištem u Zagrebu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 31-godišnjak početkom 2021.g. posudio novčani iznos od 3 tisuće eura oštećenom uz lihvarske kamate, a kako oštećeni nije novac vratio u dogovorenom vremenu, osumnjičeni 42-godišnjak je prvo 3. srpnja u Splitu pokušao oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio.

Zatim su osumnjičeni zajedno 4. srpnja u Šibeniku u trgovačkom centru pokušali naplatiti dug i pritom oštećenog tjelesno napali i nanijeli lakše tjelesne ozljede njemu i njegovoj 30-godišnjoj supruzi koja ga je branila te oštetili inventar u trgovačkom centru.

Nakon čega je osumnjičeni 42-godišnjak ponovno htio oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio kojom prilikom ga je lakše ozlijedio.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

djelomob1.jpg