Srpanj 14, 2021 2628

Tešku prometnu nesreću na cesti Pirovac-Kašić skrivio vozač pod utjecajem alkohola

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 17,15 sati dogodila nedaleko mjesta Banjevci po život opasne ozljede zadobio je 33-godišnji vozač osobnog automobila koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Do prometne nesreće je došlo kada 41-godišnjak, vozeći pod utjecajem alkohola, upravljajući osobnim automobilom Fiat zadarskih registarskih oznaka, nije svoje vozilo držao na sredini obilježene prometne trake, već s vozilom prelazi u lijevu prometnu traku, namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, kojom prilikom udara u nadolazeći osobni automobil BMW kojim je upravljao 33-godišnjak. Od siline udara BMW je sletio s ceste i tom prilikom je vozač zadobio ozljede opasne po život dok su njegov 26-godišnji suvozač i vozač Fiata lakše ozlijeđeni. Zbog zadobivenih ozljeda vozač BMW-a je zadržan na liječenju.

Zbog izazivanja prometne nesreće, 41-godišnji vozač Fiata će uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Na intervenciju su izašli JVP Vodice, DVD Stankovci i DVD Pirovac

Foto: FB Vatrogasi oni su naši heroji

djelomob1.jpg