Kolovoz 17, 2021 3546

Izvanbračnoj supruzi nanio tjelesne ozljede i prijetio nožem

Izvanbračnoj supruzi nanio tjelesne ozljede i prijetio nožem Unsplash
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je državljanin Republike Hrvatske (1992.) te je ispitan zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznena djela prijetnje iz članka 139. stavka 3. u svezi stavka 2. Kaznenog zakona i kaznenog djela tjelesne ozljede iz članka 117. stavka 2. u svezi stavka 1. KZ-a. (17. 8. 2021.)

Postoji osnovana sumnja da je 29-godišnji okrivljenik 9. kolovoza 2021. u popodnevnim satima, u Šibeniku, nakon verbalnog sukoba s izvanbračnom suprugom, vrijeđao ju i prijetio joj smrću te je bio fizički nasilan prema njoj nanijevši joj tjelesne ozljede.

Potom je, osnovano se sumnja, u veljači 2021. godine u Vodicama, nakon verbalnog sukoba, oštećenici zaprijetio nožem, kao i da je svojim postupanjem izazvao kod oštećenice uznemirenost i ozbiljan strah za njezin život.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio mu istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Kolovoz 2021 14:52
djelomob1.jpg