Studeni 16, 2021 2587

U jučerašnjoj prometnoj nezgodi koja se dogodila u Zatonu, teške tjelesne ozljede zadobio je 81-godišnji vozač osobnog automobila.

U jučerašnjoj prometnoj nezgodi koja se dogodila u Zatonu, teške tjelesne ozljede zadobio je 81-godišnji vozač osobnog automobila. Unsplash
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U jučerašnjoj prometnoj nezgodi koja se oko 9,34 sati dogodila u Zatonu, teške tjelesne ozljede zadobio je 81-godišnji vozač osobnog automobila.

Do prometne nesreće je došlo na način da 52-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Toyota šibenskih registarskih oznaka, krećući se nerazvrstanom cestom i približavajući se raskrižju s glavnom cestom D-8, nije držao potreban razmak dok je iza drugog vozila tako da ne ugrožava sigurnost prometa, uslijed čega udara u osobni automobil ispred sebe, Renault šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 81-godišnjak, a koji za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Nakon ukazane pomoći vozač Renaulta je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Protiv 52-godišnjaka će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a 81-godišnjaku će biti uručena Obavijest o počinjenom prekršaju.

djelomob1.jpg