Kolovoz 24, 2022 2823

U prometnoj između Šibenskog mosta i skretanja za cestu D-56 teže ozlijeđen 49-godišnji motociklist

U prometnoj između Šibenskog mosta i skretanja za cestu D-56 teže ozlijeđen 49-godišnji motociklist Pixabay / Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U prometnoj nesreći koja se 23. kolovoza oko 17,18 sati dogodila na cesti D-8, pozicija između Šibenskog mosta i skretanja za cestu D-56, teže je ozlijeđen 49-godišnji motociklist.

Do prometne nesreće je došlo na način da 64-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Citroen šibenskih registarskih oznaka, na ravnom dijelu ceste skreće ulijevo na sporednu cestu preko pune linije u kojem trenutku je 49-godišnji vozač motocikla Honda šibenskih registarskih oznaka započeo radnju pretjecanja. Zbog udara u osobni automobil motociklist je pao i radi zadobivenih ozljeda je prevezen na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku odakle je pušten na kućnu njegu.

Protiv vozača osobnog automobila, radi izazivanja prometne nesreće, biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv motociklista će, zbog počinjenja prekršaja, biti podnesen Obvezni prekršajni nalog.

djelomob1.jpg