×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Rujan 30, 2014 3094

Austrijski državljanin teže ozljeđen prilikom vožnje biciklom na trgu Kneza Branimira

Fotografija: Ilustracija Fotografija: Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U jučerašnjoj prometnoj nesreći u Vodicama oko 14.50 sati, na trgu Kneza Branimira, teže je ozlijeđen 64-godišnji austrijski državljanin kao vozač bicikla. Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada se 64-godišnjak pri vožnji biciklom nije kretao isključivo kolnikom, već je započeo kretanje nogostupom preko uzdignutog ivičnjaka, uslijed čega je izgubio nadzor nad biciklom i pao na nogostup.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izvješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a temeljem obveznog prekršajnog naloga, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama, 64-godišnji vozač je platio novčanu kaznu.

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja je prijavljena i krađa u Vodicama, gdje je nepoznati počinitelj iz ograđenog poljoprivrednog zemljišta, 37-godišnjem mještaninu otuđio građevinski materijal vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

djelomob1.jpg