Lipanj 09, 2023 1936

Kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom: Velika zaplijena kokaina u Tribunju

Kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom: Velika zaplijena kokaina u Tribunju PU ŠK
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Službi kriminalističke policije nedavno je dovršeno temeljito kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim muškarcem, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Prikupljena saznanja tijekom istrage dovela su do ozbiljne operacije koja je rezultirala značajnom zapljenom droge.

Policijski službenici su 8. lipnja u Tribunju zaustavili osumnjičenog i u njegovom posjedu pronašli 4,1 gram droge kokain. No, istraga se nije zaustavila na tome. Temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku, policijski službenici su obavili pretragu dva objekta i vozila kojima se osumnjičeni koristio.

Tijekom pretrage, službeni pas za detekciju droga po imenu Boy odigrao je ključnu ulogu. Ovaj vješti pas pronašao je četiri smotuljka s ukupno 130,5 grama droge kokain. Uz to, pronađena je i digitalna vaga, što ukazuje na potencijalnu proizvodnju i distribuciju droge.

Nakon završenog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Također je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske. Ovaj slučaj predstavlja važan korak u borbi protiv neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a daljnje postupanje ovisit će o odluci državnog odvjetništva.

 

djelomob1.jpg