Listopad 24, 2023 680

Policijsko izvješće: Niz krađa zabilježen u Šibenskoj županiji

Policijsko izvješće: Niz krađa zabilježen u Šibenskoj županiji Image by Pavlo from Pixabay
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iz Policijske uprave šibensko-kninske stiglo je izvješće o nekoliko krađa koje su se dogodile na području županije u posljednjih nekoliko dana. Prijavljene su dvije teške krađe i tri krađe.

  1. U noći između 22. i 23. listopada, nepoznati počinitelj provalio je u trgovački centar u Šibeniku, čije je sjedište u Solinu, odakle je otuđen novac.

  2. U razdoblju od 21. do 23. listopada u Jadrtovcu je također došlo do provalne krađe. Nepoznata osoba provalila je u kušaonicu vina, otuđivši novac i nekoliko boca vina.

  3. Dvadeset trećeg listopada, u jutarnjim satima, u Kninu je iz trgovine, sa sjedištem u Vrlici, otuđen novac iz registar kase.

  4. Iz Dubrave kraj Tisnog, u vremenu između 21. i 23. listopada, nepoznati je počinitelj sa radnog stroja tvrtke iz Primoštena otuđio dijelove u vrijednosti od oko 600 eura.

  5. U Vodicama je 18. listopada, tijekom popodnevnih sati, iz trgovine kozmetičkim proizvodima otuđeni parfemi, a šteta se procjenjuje na oko 250 eura.

Policija je protiv nepoznatih počinitelja podnijela kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Trenutačno su u tijeku izvidi u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.