×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Siječanj 27, 2015 3656

Pronađeni počinioci koji su oštetili vodičke Božićne jaslice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 18-godišnjakom osumnjičenima za oštećenje tuđe stvari na štetu 65-godišnjaka iz Vodica.

Utvrđeno je da su osumnjičeni u vremenu od 8.-10. siječnja u Vodicama oštetili figure tamo postavljenih božićnih jaslica.
Osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

Protekloga dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja je prijavljeno razbojništvo i dvije teške krađe, od kojih jedna u pokušaju, kako slijedi:

- u Šibeniku je nepoznati počinitelj, uz tjelesni napad na 62-godišnju zaposlenicu iz kioska tvrtke iz Zagreba, otuđio novac,
- u Tribunju je nepoznati počinitelj provalio u prostorije tamošnje uljare i otuđio bačvu s nekoliko desetaka litara ulja,
- u Bilicama je nepoznati počinitelj pokušao provaliti u tamošnju osnovnu školu, pri čemu je nastala šteta od par tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 27 Siječanj 2015 15:04
djelomob1.jpg