Srpanj 08, 2015 2785

Vozio pod utjecajem alkohola: U Vodicama teže ozlijeđen 24-godišnji vozač motocikla

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 8 sati u Vodicama teže je ozlijeđen 24-godišnji vozač motocikla, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je 31-godišnja putnica na mopedu lakše ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo kada je 24-godišnjak, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola, upravljajući mopedom Piaggio Beverly, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja nepreglednom zavoju udesno izgubio nadzor nad vozilom i izletio izvan kolnika, gdje je udario u uzdignuti nogostup. Nakon toga vozač je skupa s mopedom i putnicom na vozilu pao na kolnik i nogostup.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a vozaču mopeda će biti uručen obvezni prekršajni nalog.

Osim toga, postupajući po liječničkoj prijavi Opće bolnice Šibenik je utvrđeno da je u prometnoj nesreći 30. lipnja u Vodicama teže ozlijeđen i 53-godišnji vozač bicikla.

Do prometne nesreće je došlo kada je 53-godišnjak upravljajući biciklom Ulicom Ante Lasan Kabalera, dolaskom do raskrižja s Ulicom Ljudevita Gaja, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste izgubio nadzor nad upravljačem i s bicikla pao na kolnik.
O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a vozaču bicikla će biti uručen obvezni prekršajni nalog.

Protekloga dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja je prijavljena krađa u Vodicama, gdje je nepoznati počinitelj u tamošnjoj trgovini zagrebačke tvrtke otuđio robe u vrijednosti par tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 08 Srpanj 2015 12:00
djelomob1.jpg