Kolovoz 28, 2015 3415

U apartmanu u Vodicama skrivao drogu radi daljnje prodaje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Službi kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Osumnjičeni je 27. kolovoza u popodnevnim satima na izlazu autoceste A1, kod čvora Pirovac, između ostalih, zatečen u zaustavljenom osobnom automobilu VW UP, splitskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 25-godišnjakinja. Na poziv policijskih službenika 25-godišnjakinja je u prostorijama policije dragovoljno predala smotuljak ispunjen zelenom biljnom materijom karakterističnom za drogu marihuana bruto težine 2 grama. Tijekom kriminalističkog istraživanja temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku za pretragu osobnog automobila i apartmana Vodicama, kojega koristi osumnjičeni, prije pretrage osobnog automobila osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno predao smotuljak ispunjen bijelom praškastom tvari karakterističnom za drogu kokain bruto težine 3,5 grama, a pretragom apartmana je pronađeno i od osumnjičenog oduzeta zelena biljna materija karakteristična za drogu marihuanu bruto težine 55,9 grama.

Pronađenu i oduzetu drogu osumnjičeni neovlašteno posjedovao radi daljnje prodaje.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava, a protiv 25-godišnjakinje će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Poslijednja izmjena dana Petak, 28 Kolovoz 2015 11:01
djelomob1.jpg