Lipanj 15, 2016 2995 Ilustracija

26-godišnjak točio gorivo po pumpama i bježao bez plaćanja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Policijskoj postaji Vodice je provedeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za četiri krađe goriva s dvije benzinske crpke.

Utvrđeno je da je osumnjičeni u razdoblju od lipnja 2015. g. do veljače ove godine na benzinskim crpkama u Vodicama i Pirovcu u četiri navrata u osobno vozilo natočio goriva u ukupnoj vrijednosti od oko 1 500 kuna pri čemu je otišao ne podmirivši račune.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Osim ovog u Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom osumnjičenim za lažno prijavljivanje.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 3. lipnja 2016.g. lažno prijavio krađu starog osobnog automobila parkiranog u mjestu Grabovci , premda je znao da su njegovi poznanici isto u travnju ove godine prodali kao sekundarnu sirovinu, o čemu su ga i obavijestili.
Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Također, tijekom proteklog dana je prijavljena teška krađa u Srimi gdje je nepoznati počinitelj provalio u apartman iz koje je na štetu 30-godišnje poljske državljanke otuđen novac i prijenosno računalo.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Lipanj 2016 11:19
djelomob1.jpg