Kolovoz 29, 2016 6647

Detalji incidenta u vodičkom klubu: Djelatnici "Makine" spriječili ubojstvo policijskog službenika

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1980.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju

 

Naime, kako piše na web stranicama Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku, postoji osnovana sumnja da je 36-godišnjak 26. kolovoza 2016. oko 03,30 sati u vodičkom klubu Makina, nakon što prethodno remetio javni red i mir te zlostavljao goste zbog čega mu je prišao policijski službenik te se predstavio i legitimirao pokazavši mu službenu policijsku značku i iskaznicu te zatražio od njega da prestane s takvim ponašanjem iz džepa hlača izvadio preklopni nož s ispruženom oštricom i s ciljem da ga usmrti, nasrnuo na policijskog službenika.

Osumnjičeni je oštricom i sječivom noža zarezao više puta policijskog službenika po glavi i vratu, a u okrivljenikovoj namjeri da ga usmrti, spriječili su ga djelatnici noćnog kluba koji mu iz ruke izbili i odnijeli nož te ga odvojili od policijskog službenika.

Nakon ispitivanja 36-godišnjeg osumnjičenika, Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika koji je sudac istrage prihvatio i odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke.

djelomob1.jpg