Rujan 02, 2016 3656 Ilustracija

Na Kaprijama kod dvojice 41-godišnjaka: Pretragom kuća pronađen extazy, speed i marihuana

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Odjelu kriminaliteta droga, Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 41-godišnjaka, osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i prodaju droga.

 

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima jučer, 1. rujna u Kapriju, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, pretražena je kuća i popratne prostorije koje koristi osumnjičeni 41-godišnjak, kada su u vrtu pronađene i od njega oduzete četiri stabljike biljke tipa Canabis sative visine od 36 do 112 centimetara.

Tog dana u tom mjestu po istoj osnovi je pretražena i obiteljska kuća koju koristi drugi osumnjičeni 41-godišnjak, gdje je pronađeno i od njega oduzeto dvije tablete izgleda karakterističnog za drogu amfetamin, takozvane extazy, 0,7 garama bijele praškaste tvari karakteristične za drogu amfetamin, takozvane speed, 430 grana zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuana, i digitalna vaga s vidljivim tragovima droge marihuane, a što sve je osumnjičeni posjedovao radi neovlaštene prodaje droge.

Protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

Poslijednja izmjena dana Petak, 02 Rujan 2016 13:44
djelomob1.jpg