Ožujak 20, 2017 3343 Ilustracija / Pixabay

U Vodicama dvije krađe : Platili račun, zaboravili novčanik, a lopovi iskoristili priliku

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 64-godišnjaka.

 

Osumnjičeni je 17. ožujka na benzinskoj pumpi oštećenom otuđio 1.500 kuna, nakon što je taj novac oštećeni tijekom plaćanja računa na prodajnom pultu ostavio na dio prodajnog pulta namijenjenog za odlaganje stvari i nakon plaćanja računa nesmotreno ostavio novac i napustio taj prostor.

Tijekom kriminalističkog istraživanja otuđeni novac je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Također u istoj Policijskoj postaji dovršeno kriminalističko istraživanje i nad 56-godišnjakinjom osumnjičenoj za krađu na štetu 30-godišnjaka.

Osumnjičena je 17. ožujka u Vodicama u prodavaonici zagrebačke tvrtke s blagajničke trake oštećenom otuđila novčanik, koji je oštećeni prethodno zaboravio. Tom prilikom je u novčaniku bilo 800 kuna, osobne isprave i stvari. Dio otuđenih stvari je pronađeno kod osumnjičene i vraćeno oštećenom.

Protiv osumnjičene će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017 11:01
djelomob1.jpg