Svibanj 12, 2017 6012 Šibenski Ilustracija / Pixabay

U Prvić Šepurini: Pas izgrizao carinsku inspektoricu koja je nenajavljeno došla u inspekciju

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Djelatnicu šibenske ispostave Carinarnice Split, prije dva dana na privatnom posjedu u Prvić napao je i ugrizao pas mješanac.

 

- Da je djelatnicu carine napao pas, dojavu smo zaprimili u srijedu oko 14,30 sati s Odjela Hitne pomoći na kojemu je žena zatražila liječničku pomoć. Konstatirane su joj lakše ozljede, a nakon obavljenog uviđaja naših policijskih službenika, nisu utvrđeni elementi ni prekršajnog, ni kaznenog djela – kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske Policije za portal sibenski.slobodnadalmacija.hr

Isti portal neslužbeno doznaje, da se pas 'okomio' na višu inspektoricu Odjela carinskog nadzora Zdravku Kovač (51), koja je na službenom zadatku bila u društvu s kolegicom Brankom Jurković (48), također višom carinskom inspektoricom.

Vlasnik psa, 59-godišnji Lino Vlahov kaže da ne zna zbog čega su carinske inspektorice došle u njegovu kuću u Šepurinu i zbog čega su željele obaviti carinski nadzor:

- Za to vrijeme bio sam u Šibeniku, i mogle su me izvijestiti da dolaze kod mene. A kako sam kasnije doznao, u kuću nisu došle frontalno, nego su ušle sa zadnje strane, kao nekakve kriminalke. Iza kuće bio je moj pas mješanac. On je bio uredno vezan ispred kućice, dakle, u potpunosti pod nazorom. Pas je uredno i cijepljen i posjeduje sve certifikate- rekao je Vlahov.

djelomob1.jpg