Lipanj 16, 2017 2708 Čitatelj portala Infovodice

Dovršen očevid prometne na zaobilaznici: Motociklist prošao kroz crveno i prouzročio sudar

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dovršen je očevid prometne na križanju zaobilaznice i županijske ceste 6086 (Put Gaćeleze) koja se dogodila u srijedu 14. lipnja. U prometnoj nesreći je teže ozlijeđen 43-godišnji vozač motocikala, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u općoj bolnici Šibenik.

 

Do prometne nesreće je došlo kada je 43-godišnjak pri upravljanju motociklom Piaggio Liberty, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se vodičkom obilaznicom dolaskom do semaforiziranog raskrižja s nastavkom državne ceste D-8 i kolnikom županijske ceste 6086, ušao u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu. Uslijed toga se sudario s osobnim automobilom Toyota Rav, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji vozač, a koji se sa svojim vozilom kretao kolnikom županijske ceste 6086 i koji dolaskom na to raskrižje ulazi na znak zelenog svjetla na semaforu za svoj smjer kretanja i nastavlja vožnju ravno.

Nakon sudara motocikl pada na kolnik, dok vozač motocikla od siline udara prelijeće preko poklopca motora osobnog automobila i pada na kolnik.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog.

djelomob1.jpg