24 Svi 2018 Ilustracija / Pixabay
    1939

Načelniku Općine Tribunj prerezane kočnice na službenom automobilu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 24 Svibanj 2018 11:07

U noći 22./23. svibnja u Tribunju je nepoznati počinitelj oštetio općinski osobni automobil, pri čemu je nastala šteta od nekoliko stotina kuna. – obavijestila je medije PU Šibensko kninska


Više informacija o nemilom događaju objavio je načelnik Općine Tribunj Marko Grubelić na svom Facebook profilu

S noći s ponedjeljka na utorak prerezane su mi kočnice na službenom automobilu.

Kada sam krenuo automobilom s parkinga kraj kuće u kojoj živim, upalila su se upozorenja i uspio sam stati uz pomoć ručne kočnice. Nadao sam se da je samo kvar na kočnicama, međutim iz servisa su mi javili da je netko skalpelom otkinuo kočnice prednjeg pogona.

Zar netko tko je kidao kočnice nije razmišljao o tome da postoji mogućnost da neko dijete, majka, otac, baka, djed može izaći na ulicu i da ja u momentu neću moći zakočiti i da je velika vjerojatnost tragedije?

Zar je netko tko je kidao kočnice nije razmišljao o tome da i ja imam obitelj?

Nakon toga sam obavijestio policiju, te otišao u policijsku postaju u Vodicama i podignuo kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

Ne pišem ovo da bi od sebe radio žrtvu, već da bi naglasio s koliko se stresnih situacija susreću načelnici/e i gradonačelnici/e. Puno je posla kojeg treba napraviti i puno je posla koji se već do sada napravio.

Zasta ne znam zašto sam osobno bio cilj ovakvog kaznenog djela. Sav posao koji radim, zajedno sa suradnicima, radimo pošteno i u najboljim namjerama.

Pretpostavljam da smo nekim osobama koje su uvidjele da naš obraz nema cijenu i da situacije želimo i rješavamo isključivo na pošten i transparentan način to smeta. Očito smo stali na „prave žuljeve“. Očito je ovo i dokaz da radimo dobar posao za širu društvenu zajednicu.

Ni u kojem slučaju ne mislim posustati u ovom poslu kojeg obavljam, tako da jedina šteta koja se napravila u ovom slučaju jest ona na kočnicama.

Počinitelju (i eventualnom naručitelju) ovog kaznenog djela želim sve najbolje u životu s nadom da će mu nekad proraditi savjest te da će u konačnici izaći na pravi životni put.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica