08 Velj 2018
    2068

Završen očevid: 82-godišnji vozač osobnog automobila skrivio sudar jer nije propustio autobus iz suprotnog smjera

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
0
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 08 Veljača 2018 09:41

U jučerašnjoj prometnoj nesreći, koja se dogodila oko 17,40 sati u Vodicama 34-godišnja putnica iz osobnog automobila je zadobila teške i po život opasne ozlijede i druga 65-godišnja putnica tog vozila je teže ozlijeđena, zbog čega su obadvije zadržane na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je vozač tog vozila lakše ozlijeđen.

 


Do prometne nesreće je došlo kada je 82-godišnji talijanski državljanin, s privremenim boravkom u Republici Hrvatskoj, upravljajući osobnim automobilom Fiat, zadarskih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja s državnom cestom D-8, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje započeo skretanje na tu državnu cestu, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Uslijed toga, u sredini raskrižja je došlo do sudara s autobusom, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnji vozač. Radi izbjegavanja sudara autobus je izletio izvan kolnika na kameno zemljanu površinu ispod razine kolnika oko 2,5 metra, gdje je došlo do prevrtanja autobusa na bočnu stranu.

Protiv 82-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. - stoji u priopćenju PU šibensko kninske

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica