Prosinac 16, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Košarkašice ŽKK Vodice plasirale su se na završnicu prvenstva Hrvatske za kadetkinje. Svoj plasman ostvarile su na poluzavršnom turniru (skupina B) koji se održao od 10. do 12. ožujka u Slavonskom Brodu osvojivši drugo mjesto.

Objavljeno u Košarka

U prepunoj dvorani hotela Miramare u četvrtak je održana prezentacija Idejnog arhitektonskog i urbanističkog rješenja novoformiranog obalnog pojasa i parka Osejava Makarska. Nakon uvodne riječi makarskog gradonačelnika Tončija Bilića, projekt je predstavio ugledni hrvatski arhitekt, akademik Nikola Bašić, dipl. ing. arh. u ime izvođača, tvrtke Marinaprojekt d.o.o. iz Zadra.

Objavljeno u Hrvatska

Grad Vodice će na slijedećoj sjednici Gradskog vijeća predstaviti Strategiju upravljanja i raspolaganja nekretninama u vlasništvu Grada Vodica za razdoblje od 2017. do 2021. godine kojom se želi osigurati ekonomski svrhovito, učinkovito i transparentno upravljanje i raspolaganje nekretninama.

Objavljeno u Gradske

Domaćin je imao težak posao protiv fantastičnih mladih Splićana koji su ih već u desetoj minuti uzdrmali s rezultatom 1:8...

Objavljeno u Rukomet

Početkom 2017. godine navršilo se 400 godina od smrti velikog hrvatskog jezikoslovca, polihistora, izumitelja, diplomata i biskupa, svestranog Fausta Vrančića. 20. siječnja je, stoga, u crkvi Sv. Marije od Milosti u Prvić Luci, u kojoj je prema svojoj želji Faust pokopan, služena misa zadušnica, što je ujedno bio uvod u brojna događanja povodom obilježavanja obljetnice smrti ovog hrvatskog velikana. Ove godine navršava se i 5 godina otkako je otvoren Memorijalni centar Faust Vrančić. Tim smo povodom razgovarali s njegovom ravnateljicom Ivanom Skočić.

Objavljeno u Aktualno
Nedjelja, 12 Ožujak 2017 14:46

"Samo za žene" zabava u buffetu Tony Vodice

Najveselija proslava Dana žena i ove godine je bila u buffetu Tony Vodice. Zbog velikog interesa proslava se održala u srijedu i subotu. Kako je bilo u subotu pogledajte kroz fotogaleriju Mirsada Mešinovića

Objavljeno u Život u Vodicama

Bura danas je malo popustila što su naši mještani odmah iskoristili za nedjeljnu šetnju, uživanje na suncu i neizbježni izlazak u omiljeni kafić na šalicu kave. Koga smo sve litretali pogledajte u našoj galeriji

Objavljeno u Litretavanje

Odigrano je 12. kolo malonogometne lige Marin Kapela.

Objavljeno u Nogomet

Vatrogasci na našem području ovih dana imaju pune ruke posla. Jučer je na Rakitnici izgorjelo četiri hektara borove šume i makije, a danas kod Rocinog stana, predio Leć gori nisko raslinje i borova šuma.

Objavljeno u Vijesti

Postani prijatelj kazališta

prijatelj kazalista 2019

Klikni na plakat gore za više informacija
Možete kupiti svakog radnog dana od 11 do 13 sati, osnosno petkom, subotom i nedjeljom u vrijeme kino predstava na blagajni Kulturnog centra Vodice.

 

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.