Prosinac 16, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 14 Ožujak 2017

Najstarija kulturna udruga Grada Vodica prošle je godine proslavila 90. rođendan, a u 10. desetljeće ulaze s novim projektima.

Objavljeno u Kulturne novosti

U sklopu tjedna solidarnosti sa Hrvatima u BiH u organizaciji Zajednice Hrvata BiH Šibensko kninske županije u Gradskoj knjižnici Vodice 15. održat će se promocija knjige "USTAVNO PRAVNI POLOŽAJ HRVATA U BOSNI I HERCEGOVINI", autora Mate Tadiće sadašnjeg dopredsjednika ustavnog suda BiH, inače ratnog ministra pravosuđe BiH i sudionika mirovnih pregovora nakon kojih je zaustavljen krvavi rat.

Objavljeno u Najave

U četvrtak 16.03.2017 u 15.30 sati kreće ženska škola nogometa NK Vodica. Ovim putem uprava kluba još jednom poziva sve zainteresirane da se odazovu i postanu dio najveće sportske obitelji u Vodicama. Sve dodatne informacije na 098/785390

Objavljeno u Obavijesti

I ove godine vatrogasci u gotovo svim županijama bilježe velik broj požara otvorenog prostora zbog spaljivanja biljnog otpada. Takvi požari često traže angažman velikog broja vatrogasaca i vozila, a već je zabilježeno i djelovanje zračnih snaga u više navrata, što čini izravno opterećenje državnom i lokalnim proračunima.

Objavljeno u Obavijesti

Od jučer, 13. do nedjelje 19. ožujka na području zemalja Europske unije pa tako i kod nas sukladno aktivnostima organizacije TISPOL, provodi se ciljana akcija usmjerena na nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

Objavljeno u Obavijesti

Održana je Godišnje skupština Turističke zajednice grada Vodica na kojoj su jednoglasno prihvaćena izvješća o radu direktorice Anite Franin Pećarice, Turističkog ureda i Vijeća, zajedno s Financijskim izvješćem za 2016. godinu.

Objavljeno u Vijesti

Postani prijatelj kazališta

prijatelj kazalista 2019

Klikni na plakat gore za više informacija
Možete kupiti svakog radnog dana od 11 do 13 sati, osnosno petkom, subotom i nedjeljom u vrijeme kino predstava na blagajni Kulturnog centra Vodice.

 

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.