Prosinac 16, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Četvrtak, 16 Ožujak 2017 22:41

Ukrali su Vam identitet...?!

Čuli ste..., pričaju ljudi u nevjerici, a možda se i vama dogodilo da ste dobili račun, npr., od teleoperatera za mobitel i mjesečnu pretplatničku uslugu korištenja navedenog teleoperatera za koji ste sigurni da nije vaš, iako na tom istom računu s nevjericom čitate "jasno i glasno" ispisano vaše ime, čak štoviše, točno navedena adresa sa vašim prebivalištem.

Objavljeno u Kolumne

Večeras je u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice održano predavanje/diskusija pod nazivom "Cijepljenje - ne cijepljenje" - rizici i posljedice.

Objavljeno u Aktualno

U Berlinu se proteklog tjedna, po 50. put, održao najveći svjetski turistički sajam (ITB). Ovaj sajam je idealno mjesto za sklapanje poslova, susrete s poslovnim partnerima, upoznavanje novih trendova, koncepata, kao i prilika za širenje postojećih kontakata.

Objavljeno u Aktualno

Danas su djeca Dječjeg vrtića ''Tamaris'' iz Vodica posjetili MC Faust Vrančić. Dvije vrtićke grupe predškolaca sa svojim tetama Sandrom Strikoman i Zdenkom Jerkin te pedagoginjom Zvjezdanom Babić, razgledali su Faustov muzej i upoznali se sa njegovim izumima.

Objavljeno u Moje misto

Mali devetogodišnji vodički tenisač Dorian Stiblik, na Otvorenom prvenstvu Zadra za djecu do 12 godina stigao je do četvrtfinala u pojedinačnoj konkurenciji.

Objavljeno u Sportske novosti

Akcija skupljanja plastičnih čepova za kupnju skupih lijekova koja je počela i ovaj put je pokazala da je humanost najljepša stvar na svijetu. Skupljen je već popriličan broj plastičnih čepova koju su naši sugrađani donijeli.

Objavljeno u Vijesti

Jučer, 15. ožujka između 9 i 15 sati na području naše Policijske uprave je provedena preventivno-represivna akcija u sklopu TISPOL-a, usmjerena na suzbijanje prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, te nepropisnog načina prijevoza djece u vozilima.

Objavljeno u Vijesti

Ove nedjelje 12. 03. 2017.g. u Sportskoj dvorani Gimnazije „Mate Ujevića" u Imotskom održano je „2. Regionalno prvenstvo mažoretkinja HUMT – Jug", u organizaciji Hrvatskog udruženja mažoret timova i Mažoretkinja Grada Imotskog, a pod pokroviteljstvom Grada Imotskog i TZ Imotski.

Objavljeno u Sportske novosti

Grad Vodice financijski će pomoći realizaciju školskog projekta Vodički stakleni riton kojim se Osnovna škola Vodice aktivno uključuje u očuvanje i valorizaciju vodičke kulturno povijesne baštine.

Objavljeno u Vijesti

Postani prijatelj kazališta

prijatelj kazalista 2019

Klikni na plakat gore za više informacija
Možete kupiti svakog radnog dana od 11 do 13 sati, osnosno petkom, subotom i nedjeljom u vrijeme kino predstava na blagajni Kulturnog centra Vodice.

 

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Untitled Box