Prosinac 16, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017

Zavičajno društvo vodičkog kraja u Zagrebu poziva Vas na predavanje povjesničarke u miru mr.sc. Lucija Benyovsky pod nazivom Priče iz štampe o našin Vodicaman (u razdoblju između dva svjetska rata) koje će se održati u Zagrebu u prostorijama MO, Trg hrvatskih velikana 2/I, Zagreb (kod KOZMA) 3. travnja 2017. u 18.30 sati

Objavljeno u Najave

Odigrano je 17. kolo Lige Marin Kapela. Pročitajte redovito izvješće Marka Ledenka Mane

Objavljeno u Nogomet

U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za dva kaznena djela teškog ubojstva svojih roditelja, 45-godišnjeg oca i 46-godišnje majke.

Objavljeno u Crna kronika

Petnaesti križni put mladih Šibenske biskupije pod geslom "Život, dakle biraj", održan je u subotu 25. ožujka na relaciji dugoj šesnaest kilometara, Pirovac – Tribunj - Vodice. Pobožnost je okupila dvjestotinjak mladih iz cijele Biskupije, a započela je okupljanjem u župnoj crkvi u Pirovcu.

Objavljeno u Župne

Građanska inicijativa za zaštitu priobalnog pojasa grada Vodica, danas je u Maloj Gradskoj vijećnici održala tiskovnu konferenciju na temu Zaštita priobalnog pojasa i zaustavljanje izgradnje unutar zone 70 metara temeljem Zakona o zaštiti obalnog pojasa (članak 4. i članak 6.), a s obzirom da je nezakonita gradnja već počela.

Objavljeno u Aktualno

Stravično dvostruku ubojstvo u mjestu Čista Velika u zaleđu Vodica i dalje trese hrvatsku javnost. Hicima iz pištolja, 19-godišnji Tin Šunjerga ubio je u subotu predvečer u obiteljskoj kući svoje roditelja, oca Marina (45) – pripadnika Specijalne policije Split i majku Silvanu (45). Nezapamćen je to zločin koji je duboko potresao mještane Čiste Velike, vodičkog i šibenskog kraja. - prenosimo s portala Jutarnjeg lista

Objavljeno u Crna kronika

Nezavisna lista Mladih – Lista našeg mista potvrdila je izlazak na lokalne izbore priopćenjem kojeg možete u cijelosti pročitati ispod

Objavljeno u Vijesti

Temeljem Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora, LEĆ d.o.o., Vodice, raspisuje JAVNI NATJEČAJ ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA NA TRŽNICI U VODICAMA, označen kao poslovni prostor broj 3 – ukupne površine 17,7 m2.
Rok za dostavu ponuda je 10.04. godine do 12,00 sati. Ponude se podnose u zatvorenoj omotnici na adresu: LEĆ d.o.o., Obala Juričev Ive Cota 9., 22211 Vodice.
Potpuni tekst natječaja s uvjetima i potrebnim prilozima objavljen je na www.lec.hr i oglasnoj ploči tržnice.

 

 

Objavljeno u Obavijesti

Postani prijatelj kazališta

prijatelj kazalista 2019

Klikni na plakat gore za više informacija
Možete kupiti svakog radnog dana od 11 do 13 sati, osnosno petkom, subotom i nedjeljom u vrijeme kino predstava na blagajni Kulturnog centra Vodice.

 

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.