Prosinac 16, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 09 Ožujak 2017

U ponedjeljak 27. veljače 2017.g. održana je Skupština Rukometnog kluba „Olimpija" iz Vodica. Nakon konstruktivne rasprave jednoglasno su usvojeni Financijsko izvješće za 2016. i Financijski plan za 2017.godinu. Istaknuto je kako je kroz sportske rezultate seniora u 2.HRL-jug, vrlo izgledno osvajanje prvog mjesta i mogućnost promocije u 1.HRL-jug (2.rang natjecanja). Po propozicijama Hrvatskog rukometnog saveza, između ostalog, to bi zahtijevalo 4 ekipe u službenim natjecanjima.

Objavljeno u Vijesti

U Gradskoj knjižnici Vodice, 16. ožujka 2017. od 17.30 sati održat će se predavanje – diskusija na temu "Cijepljenje – ne cijepljenje – rizici i posljedice".

Objavljeno u Aktualno

Šibenski biskup Tomislav Rogić u srijedu 8. ožujka u pastoralnom centru župe Vodice gostovao je na redovitoj biblijskoj tribini za odrasle vjernike. Imao je izlaganje pod naslovom „Raspeta ljubav i kalvarijske tmine". Uz vjernike Vodica na tribini su bili i vjernici iz župa Srima i Tribunj.

Objavljeno u Župne

Ministarstvo kulture prepoznalo je gradski projekt očuvanja suhozidne gradnje i popravka kulturnog dobra Rašin stan i financijski će ga pomoći s 9000,00 kuna putem Programa zašite i očuvanja nematerijalnih kulturnih dobara.

Objavljeno u Gradske

Iako smo na više navrata upozoravali na neodgovorne građane koji bacaju krupni otpad na mjesta koja nisu predviđena za to i nadali se da ćemo biti odgovorniji, fotografije koje nam je poslala naša mještanka ukazuju da smo još uvijek na samom početku.

Objavljeno u Aktualno

Predstavnici DVD-a Vodice, MNK Heroji 2007., Vatrogasne zajednice ŠK županije, udruge Krijesnica, HNK Hajduk Split na konferenciji za medije održanoj danas u Gradskoj knjižnici Vodice najavili su početak projekta Srce Kornatsko. Cilj projekta je obilježavanje 10 godišnjice Kornatske tragedije na dostojanstven način i pri tome prikupiti donacije za Krijesnicu - udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Akcija će se temeljiti na vatrogasnim društvima, postrojbama načelu s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom pomoću kojih će se provoditi projekt.

Objavljeno u Vijesti

Rano ujutro u 04:15 JVP Vodice zaprimio je dojava o požaru osobnog vozila u Vodicama, na adresi Udovičić Ante Kule 1. Na intervenciju izašli sa vozilom Vodice 1 i 3 vatrogasca.

Objavljeno u Crna kronika

Postani prijatelj kazališta

prijatelj kazalista 2019

Klikni na plakat gore za više informacija
Možete kupiti svakog radnog dana od 11 do 13 sati, osnosno petkom, subotom i nedjeljom u vrijeme kino predstava na blagajni Kulturnog centra Vodice.

 

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.