Listopad 22, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 13 Travanj 2018

Punjenje vina u boce za svakog vinara predstavlja završnu fazu, odnosno završetak svih radova s vinom. U Vinariji BIRIN, mladog vlasnika Nikole Birina zato je danas bili živo i radno. Pomoću pokretne punionice vina napunjeno je preko osam tisuća butelja kvalitetnog vina berba 2017, a u punjenju su osim Nikole bili uključeni gotovi svi Birinovi, otac Grgo, supruga Marija, sestre Katarina, Marijana, Iva i Zrinka, njihovi muževi i obiteljski prijatelji

Objavljeno u Život u Vodicama

Sljedeća priča dolazi nam iz naselja Grabovaca, a sugovornik u našoj inspirativnoj priči je Luka Bilać koji posebno za vodički portal govori o dotičnom naselju, saznajemo više informacija o tome na koji način će kao predsjednik Mjesnog odbora pomoći svojim mještanima, govori o glavnoj problematici naselja kao i projektu „Grabovačke kuće" kao jednom vrlo zanimljivom projektu.

Objavljeno u Moje misto

Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Caffe baru i Music shopu Nova ploča u Zagrebu predstavljen je jubilarni, 10. CMC festival Vodice 2018, najpopularniji i najveći festival u regiji. Ove će se godine, deveti put zaredom, festival održati u Vodicama, 8. i 9. lipnja, te će na dvije festivalske pozornice smještene u samom centru grada nastupiti najatraktivnija imena domaće i regionalne glazbene scene.

Objavljeno u Magazin

Jučer je u Splitu održan skup građanske inicijative "Hrvatska protiv Istanbulske konvencije" na kojem se tražilo da se odustane od ratificiranja te konvencije.
Svoje viđenje prosvjeda uputila nam je naša sumještanka Maria Friedrich, a njezin osvrt možete pročitati ispod

Objavljeno u Aktualno

Jučer predvečer je na splitskoj Rivi održan skup građanske inicijative "Hrvatska protiv Istanbulske konvencije" na kojem se tražilo da se odustane od ratificiranja te konvencije. Na prosvjedu se prema navodima policije okupilo 15 tisuća ljudi.

Objavljeno u Hrvatska

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 78-godišnjaku.

Objavljeno u Crna kronika

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica