Listopad 22, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 25 Travanj 2018

Kada su se završili radovi na sustavu odvodnje oborinskih voda na spoju ulice Hrvatskih boraca i Obale Juričev Ive Cote na zemljanu površinu koja se nalazi ispred zgrade stare općine postavljeni su novi nasadi. Prije radova na istom mjestu bio je travnjak te od cvijeća formiran hrvatski grb.

Objavljeno u Aktualno

Prigodnim programom u Šibeniku je danas obilježen Nacionalni dan hitne medicinske službe. Obilježavanje je započelo na šibenskoj rivi predstavljanjem hitne medicinske službe (HMS) građanima kroz edukacijske programe 21 tima HMS-a iz svih hrvatskih županija, a završeno svečanom akademijom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku, kojoj su nazočili brojni visoki uzvanici te predstavnici zavoda za hitnu medicinu iz cijele Hrvatske.

Objavljeno u Županija

Od danas pa do 28. travnja u Vodicama se održava IV. Kongres hitne medicine s međunarodnim sudjelovanjem kojeg zajednički organiziraju Hrvatsko društvo za hitnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatsko sestrinsko društvo hitne medicine pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda a hitnu medicinu.

Objavljeno u Vijesti

Blagdan sv. Marka evanđelista, na njegov liturgijski dan proslave, 25. 04. na Okitu, ove godine svečanije zbog blagoslova velikog metalnog križa, hodočasnici i vjernici župe Vodice, njih sedamdeset, proslavili su sv. Misom koju je u zajedništvu s don Ivanom Čolakom predvodio župnik don Franjo Glasnović.

Objavljeno u Župne

U utorak 24. travnja održana je sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije, na kojoj je analizirano stanje sustava zaštite od požara i priprema za ovogodišnju sezonu požara. Sjednicu je vodio zamjenik župana, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite Nikola Blažević.

Objavljeno u Županija
Srijeda, 25 Travanj 2018 15:01

Poziv na info tribinu udruge Naš Hajduk

Pozivaju se svi navijači i simpatizeri Hajduka iz cijele Šibensko kninske županije da se u što većem broju odazovu velikoj info tribini udruge Naš Hajduk

Objavljeno u Najave

U srijedu, 25. travnja, na sceni Kulturnog centra Vodice predstava Za umrijet od smijeha nastala u produkciji Planeta Art i Teatra Rugantino.

Objavljeno u Najave

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica