Listopad 22, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 04 Travanj 2018

Nakon uspješne realizacije projekta Nepoznata Krka, Javnoj ustanovi „Nacionalni park Krka" dodijeljena su bespovratna sredstva i za projekt Centar za upravljanje posjećivanjem Nacionalnog parka „Krka" – Lozovac.

Objavljeno u Županija

Športsko društvo Bambi iz Ljubljane već 19. godina zaredom organizira petodnevnu turu po Dalmaciji, a ove godine izabrali su Vodice za dvodnevnu „bazu" u svojoj biciklijadi.

Objavljeno u Vijesti

U vodičkom hotelu Olympia, a u organizaciji agencije Ricerca Mercato danas se održava Wine VIP event - Konferencija vrhunskih vinskih znalaca. Event su podržali i suorganizirali Grad Vodice, gradonačelnica Nelka Tomić; TZ Vodice, direktorica Anita Franin Pečarica; TZ ŠKŽ, direktorica Željana Šikić i Županija ŠKŽ, župan Goran Pauk.

Objavljeno u Vijesti

'Mali chef o'financija' dječja je radionica koja se održava u Gradskoj knjižnici Vodice od 3. do 5. travnja. Radionicu organizira Udruga Franak, a voditeljica radionice je profesorica ekonomske skupine predmeta Anita Perkov Kalebota.

Objavljeno u Vijesti

Jučer je u vodičkom biljar klubu odigrano 1. kolo Prvenstva Hrvatske za ekipe. Ekipa iz Vodica ostvarila je prvu pobjedu rezultatom 5-1 protiv ekipe Šibenika.

Objavljeno u Sportske novosti

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica