Listopad 22, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 09 Travanj 2018

Prognostički modeli za ovaj tjedan prognoziraju tri promjene vremena, odnosno prolaska frontalnih poremećaja, a nakon ovog današnjeg drugi se očekuje u danima pred vikend, a treći u drugom dijelu vikenda i na prijelazu u novi tjedan.

Objavljeno u Vijesti

Nakon pet godina održat će se tematska sjednica posvećena turizmu u Vodicama na kojoj će osim vijećnika, prisustvovati direktorica Turističke zajednice grada Vodica Anita Franin Pečarica, direktori hotela Olympia, Punata i Imperijal, Darko Bastić, Damir Varošanec i Ivo Dean, direktor ACI Marine Vodice Stanko Skočić i Destina d.o.o. Ante Cukrov te direktor komunalne gradske tvrtke Leć d.o.o. Stanko Birin i direktorica Gradskog parkinga d.o.o. Marija Bakmaz, načelnik Policijske postaje Vodica Rade Bilić, predsjednici vodičkog Udruženja obrtnika Zrinski Ivas i Ceha ugostitelja Ivica Zanze te Alen Mateša, predstavnik privatnih iznajmljivača Vodica

Objavljeno u Vijesti

Djelatnici tvrtke AS – EKO d.o.o. (DDD služba) provesti će proljetnu preventivnu sistematsku deratizaciju javnih površina na području Grada Vodica u razdoblju od 10. do 23. travnja 2018. godine, s naznakom da će provedba mjera u naseljima, Gaćeleze, Grabovci, Čista Velika i Čista Mala biti obavljena 17. i 18. travnja 2018.

Objavljeno u Obavijesti

Sedamsto pedeset trkača iz trinaest zemalja sudjelovat će u prvoj međunarodnoj atletskoj utrci kroz Nacionalni park „Krka" – prvom Krka polumaratonu i Fun Run utrci za građane. Utrka će se održati u subotu, 14. travnja. Počinje u deset sati, a manja utrka, na 5,5 km, u 10:10.
Staza Krka polumaratona, od Eko kampusa Puljane do amfiteatra Burnum, duga je 21 098 m.

Objavljeno u Županija

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica