Lipanj 13, 2011 3183

U Vodicama održan treći CMC festival

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
cmcfinalU Vodicama je ovoga vikenda održan treći CMC festival koji je okupio najbolja imena hrvatske glazbene scene. Revijalni glazbeni događaj započeo je već u četvrtak partyjem dobrodošlice, a nastavio se u petak press konferencijama CMC festivala i Croatie Records, te sportskim igrama u poslijepodnevnim satima, a navečer koncertima Teške industrije i njihove predgrupe One More na rock stageu, klapa Godimenti, Sol, Sveti Florijan i Kristine Iveković na zabavnom stageu. Headliner večeri bila je grupa Hladno pivo koja je do kasno u noć odličnom rock svirkom zabavljala publiku na main stageu.
Subota je započela potpisivanjem CD-a grupe Feminnem, Jacquesa i Kim Verson, te press konferencijama Menarta i Dancing Beara i razgovorom s izvođačima koji je organizirao ZAMP. Glavni događaj festivala, spektakularni koncert 21 izvođača kojima se pridružila naša predstavnica na Eurosongu, Daria, održan je na grandioznoj pozornici na rivi pred više od deset tisuća posjetitelja. Nastupili su Dražen Zečić, Magazin, klapa Sv. Florijan, Neno Belan, Hari Rončević, Jacques Houdek, Boris Novković, Žanamari, Kim Verson, Feminnem, Ivana Kovač, klapa Kampanel, Luky, klapa Godimenti, Kraljevi ulice, klapa Sv. Juraj HRM, Prva liga, Minea, ENI, Karma i Colonia.

Jedinu nagradu večeri, za najdražu pjesmu čitatelja Glorije zaslužio je Jacques za pjesmu "Stotinama godina" dok su Croatia Records i Menart iskoristili priliku za vrijeme festivala da svojim izvođačima, Draženu Zečiću odnosno grupi Colonia, dodijele nagrade za zlatne naklade njihovih albuma.

Po završetku festivalskog koncerta, Boris Novković i Noćna straža održali su nastup povodom 25 godina karijere. After party za sve sudionike festivala i medije potrajao je do ranih jutarnjih sati.

www.cmcfestival.com.hr

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg