Siječanj 09, 2012 3252

Stručni skup: informatika u obrazovanju u hotelu Olympia

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

infoedu
Agencija za odgoj i obrazovanje prvi put organizira stručni skup na državnoj razini pod nazivom [email protected] – informatika u obrazovanju za sve učitelje i nastavnike informatike i računalstva osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji se održava od 9.–11. siječnja 2012. u Hotelu Olympia u Vodicama.

Stručni skup počinje 9. siječnja 2012. u 16 sati, a završava 11. siječnja 2012. u 14 sati. Skup će započeti pozvanim predavanjem te plenarnom raspravom s temom„Tehnološki trendovi u novom svijetu učenja", na kojem će sudjelovati pozvani uzvanici iz raznih IT ustanova koje usko surađuju s cijelom odgojno-obrazovnom zajednicom. Drugi dan stručnog skupa odvijat će se u tri paralelna tematska područja pod nazivima: IKT kao alat u nastavi; Nove paradigme u IKT-u i podučavanju informatike i računalstva; IKT u EU- projektima. Treći dan rezerviran je za razne teme iz područja IKT-a zanimljive i primjenjive u osnovnim i srednjim školama.

Program skupa prenosit će se putem Live Meetinga uživo - kompletan program s pripadnim poveznicama za prijenos pronaći ćete na stranicama www.ucitelji.hr

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg