Veljača 27, 2012 3081

Državni skup osnovnoškolskih ravnatelja u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

a-kongres01-big
U Vodicama se od 27. do 29. veljače 2012. godine održava državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola Republike Hrvatske na kojem će sudjelovati više od 630 osnovnoškolskih ravnatelja.

Nakon uvodnog dijela u kojem se ravnateljima obratio u ime organizatora Vinko Filipović, ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje, slijede stručna predavanja sveučilišnih profesora, djelatnika Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja, CARNeta i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Na skupu će biti riječi o integriranju u europski prostor obrazovanja kroz unapređivanje kvalitete, novim pristupima praćenja i unapređivanja nastave, kvaliteti u školi i komunikaciji u kvalitetnoj školi, o tome kako se pravilnim odnosom prema ranjivim skupina učenika može poboljšati kvaliteta škole, vanjskom vrednovanju u funkciji unapređivanja kvalitete rada u školi, te propisima u sustavu osnovnog obrazovanja i njihovoj primjeni.

Državnom skupu prisustvovat će i ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr. sc. Željko Jovanović i pomoćnica ministra Ankica Nježić, prof.

Vijest je prenesena s internetskih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje.
Foto: www.olympiavodice.hr

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg