Ožujak 20, 2012 3327

Godišnja skupština TZ Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

vodice1
Jučer je održana godišnja skupština Turističke zajednice grada Vodica kojoj je predsjedavala predsjednica Turističke zajenice i gradonačelnica Branka Juričev Martinčev. To je bila prilika da se analizira rad i zbroje rezultati svih subjekata u turizmu na području Grada Vodica.

Iznesena su izvješća o radu direktorice Anite Franin Pečarice, o radu turističkih ureda u Vodicama, Srimi i na otoku Prviću, o radu Turističkog vijeća, zajedno s financijskim izvješćem za proteklu godinu i nalazima nadzora. Prema svemu izrečenom, Vodičani mogu biti izuzetno zadovoljni postignutim rezultatima u protekloj godini koja je mnogim turističkim zemljama donijela pad broja gostiju i značajne gubitke. Vodice, naprotiv, broje gotovo milijun noćenja i 165 000 gostiju koji su posjetili vodičku destinaciju, što je za 5% više nego u 2010. godini. Najvjerniji gosti Vodica i dalje su Nijemci i domaći turisti.

Zadovoljni skupštinari, predstvnici hotela, privatni iznajmljivači, ugostitelji i ostali turistički djelatnici, na kraju su, pod točkom razno, razmatrali uvijek gorući problem prometa u ljetnim mjesecima.

vijest prenesena sa službenih stranica grada vodice - www.grad-vodice.hr

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg