Svibanj 13, 2012 4126

Ekološka akcija za čiste Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

naslovna cistka
Najvećoj ekološkoj akciji čišćenja divljih odlagališta i otpada u Hrvatskoj priključili su se u subotu i mještani grada Vodica. Akcija je organizirana koordinacijom DVD-a Vodice, Grada Vodica, komunalnog poduzeća Leć i članova udruga koji djeluju na području grada Vodica koji su otpad na divljim odlagalištima prikupljali u kontejnere.

Vodičko komunalno poduzeće "Leć" sudjelovalo je u ovoj akciji sa dva vozila i šest kontejnera postavljenih na lokacije odlagališta, te je sav prikupljeni otpad deponiralo na gradski deponij Bikarac snoseći pri tom sve troškove.

Kampanja Jedan dan za čist okoliš! je usmjerena na podizanje svijesti građana Hrvatske o važnosti osobne brige za okoliš te je dio globalnog pokreta Let's do it world! za čije provođenje je, za sada, 40 zemalja iskazalo interes. Gomilanje smeća je veliki problem današnjice koji direktno utječe na kvalitetu življenja ljudi, ali i situaciju u okolišu. Promjena navika, svakog pojedinca, ali i organizacija, poduzeća i institucija, jedini je način da se očuvaju prirodne ljepote i dobra te osigura ljepša i zdravija budućnost.

Video prilog ispod...

{datsopic:539 left}{datsopic:535 left}{datsopic:534 left}{datsopic:532 left}{datsopic:526 left}{datsopic:527 left}{datsopic:529 left}{datsopic:530 left}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg