02 Ožu 2020
    4593

Mještani Vodica odvojite malo vremena kako bi ispunili Upitnik za potrebe izrade Plana prilagodbe klimatskim promjenama za Grad Vodice

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Prošlu subotu u Maloj vijećnici grada Vodica, nakon Venecije, Splita i Cervie, održala se četvrta po redu radionica Projekta Adriadapt na kojoj su se predstavile strategije, mogući izazovi i rješenja prilikom planiranja lokalne prilagodbe na očekivane klimatske promjene.Nakon radionice za mještane Vodica napravljen je upitnik za potrebe izrade Plana prilagodbe klimatskim promjenama za Grad Vodice. 

Plan se izrađuje u sklopu projekta Adriadapt sufinanciranog kroz prekogranični program Italija – Hrvatska, 2014 – 2020 Interreg VA. 

Glavni cilj ove dionice projekta je dobiti odgovore od najvažnijih dionika u lokalnoj zajednici grada Vodice i okolice na temu klimatskih promjena i njihovih utjecaja. 

-    U tom smislu su nam bitni Vaši odgovori, jer s obzirom na Vaše stavove i poruke provoditi ćemo daljnje aktivnosti u izradi Plana vezane za participaciju građana i komunikaciju projekta prema javnosti.  Zato Vas molimo da izdvojite 10 minuta za ispuniti ovaj upitnik jer o njegovom uspjehu ovisi naša mogućnost da unesemo u Plan očekivanja stavove najšireg kruga bitnih dionika u Vodicama. – rekli su nam iz Gradske uprave

Odvojite malo vremena za ispuniti Upitnik jer je bitno dobiti vaše mišljenje o temi klimatskih promjena i utjecaja na lokalnu zajednicu u Vodicama. 

Upitnik ispunite OVDJE

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close