×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934

06 Pro 2016
  2726

Novim rebalansom više novca za javnu rasvjetu i asfaltiranje novih cesta

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

Donesenim posljednjim rebalansom gradskog proračuna Grada Vodica u ovoj su godini odvojena znatno veća sredstva za Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture.

Svi ovogodišnji projekti ostali su u Programu, osim uređenja Trga kneza Branimira koje se neće moći realizirati do kraja ove godine. Odvojena su sredstva za izgradnju pješačke staze Put Gaćeleza u Vodicama, uređenje komunalne infrastrukture u Srimi i na Prviću u dosadašnje planiranim okvirima, dok su povećani iznosi za infrastrukturne radove u Čistoj Velikoj i za potrebe uređenja sportskog igrališta u Prvić Luci. Također su dodana sredstava za uređenje Gaćeleza i Industrijske zone na zapadnom ulazu u Vodice.


Povećan je iznos za asfaltiranje novih gradskih površina za 1,5 milijuna kuna i s odvojenih više od 3,5 milijuna kuna planira se asfaltiranje četrdesetak do sada neuređenih ulica. Također se planira utrošiti 4,3 milijuna kuna za izmjenu javne rasvjete u zaštićenoj kulturno-povijesnoj cjelini Vodica te za uvođenje javne rasvjete na novoasfaltiranim prometnicama i javnim površinama.

Ulice koje se planiraju asfaltirati novim Programom: odvojak Blata, Šime Bilana Šijca, Faust Vrančić, odvojak A. Starčevića te dva odvojka Josipa Šprljana Akabe, Skopska, dio Stablinca IV, odvojak Srime I i Srime VII, dio Srime XVI, Stablinac: I, VIII, XII, XIII iTS; odvojak Zatonske, Put Gaćeleza, Migalovica, Srima: X, V, VII i XI; parkirališna površina na Plavoj plaži, upojni bunari, Ulica Grgura Ninskog, Zadarska, Skopska, pristrupni put do Sportsko-rekreacijskog centra Račice, dio Ulice Narodnjaka te dijela Pavla Šubića i Ante Udovičića Kule, odvojak Kamila Pamukovića, odvojci A. Starčevića i betonski zastori na otoku Prviću.


Prilikom asfaltiranja ovih površina usporedno će se uvoditi i javna rasvjeta. Osim ovih, nove rasvjetne stupove dobit će Čista Mala, Želino, gornji dio Ulice Brunac, Neretvanska, ulice Katrine Zrinski i Benjamina Udovičića, Zagrebačka, Magistrala, ulice Eugena Kvaternika, Ruđera Boškovića i Miroslava Krleže, šetnica od Hotela Imperijal do Malih Vruja, Lovetovo IV te Ulica I. G. Kovačića i Barbin kantun.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close