26 Tra 2010
    2334

Godišnja skupština DVD-a Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05
skupstinadvdU subotu, 24.04. 2010. u prostorijama vatrogasnog doma održana je redovna, godišnja skupština DVD-a Vodice. Osim članova društva bili su prisutni i predstavnici grada, vatrogasne zajednice županije Šibensko kninske, brojnih udruga Grada Vodica te sponzori. Skupštini se obratio dogradonačelnik Vodica Luka Lipić, te zapovjednik vatrogasne zajednice županije Šibensko kninske Darko Dukić, zahvalili su se na dosadašnjoj suradnji te zaželjeli uspjeh u daljnjem radu. Na početku skupštine održana je minuta šutnje za vatrogasce stradale na otoku Kornat, te za tragično preminulog tajnika društva Gordana Alfireva.

U izvještaju o radu društva predsjednik Ante Sladoljev je naglasio kako se društvo još uvijek bori s posljedicama Kornatske tragedije , na da veseli činjenica kako se u DVD prijavilo deset novi članova – mladih vatrogasaca, te je oformljena vatrogasna mladež koja se sprema za državno vatrogasno natjecanje u Šibeniku. Dosta se ulagalo u obrazovanje članova, pa je tako 10 članova završilo školovanje u Splitu za zvanje vatrogasac, vatrogasni tehničar. Naglašeno je kako će se i dalje raditi na daljnjem omasovljavanju društva te na jačanju dobrovoljnog vatrogastva u Vodicama.

skupstinadvd1Izraženo je nezadovoljstvo postojećim vatrogasnim domom koje je neadekvatno i zastarjelo, te se vodstvo društva nada kako će dogovoriti plan investiranja u dom zajedno sa Gradom Vodice, te vatrogasnom zajednicom županije. Zapovjednik Zdenko Juričev Martinčev je izvijestio skupštinu kako je društvo imalo 100 intervencija u protekloj godini, od kojih su većina bila šumski požari, te da su sve intervencije odrađene profesionalno i bez većih problema. Najavljene su brojne akcije u preventivi i zaštiti od požara, te više pokaznih vježbi na većim objektima u Gradu Vodice.

Na kraju skupštine su dodijeljene zahvalnice i priznanja. Zahvalnice(sponzori): Josip Burazer, Hotel Villa Radin te obitelj Celić. Priznanje za rad u društvu: Ivan Juričev Polica i Ivan Juričev Sudac. Brončane plamenice: Ivan Bosotin, Nikola Tintor, Branimir Juričev Grginov, Ivan Mihić i Goran Bujas. Srebrne plamenice: Toni Petrov, Marijan Srdarev, Robert Sladoljev i Ivan Jozić.

skupstinadvd2Po prvi puta su dodjeljene i zahvalnice za pomoć pri organiziranju mimohoda sjećanja za vatrogasce stradale na otoku Kornat: Helena Bastić, Ante Juričev Polica, Šime Perkov, Vodička Glazba, Oliver Bilan, Borodin Kolar i Ivan Kranjac

Vijest prenesena sa portala DVD Vodice (www.dvd-vodice.hr)

djelomob1.jpg

Najnovije
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close