26 Svi 2010
  2140

Vijeće za komunalnu prevenciju

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05

H_4_011_MediumJučer je u Vodicama održano Vijeće za komunalnu prevenciju na kojem su, uz članove Vijeća, prisustvovali gosti Ivica Kostanić, načelnik PU Šibensko-kninske, Anita Franin-Pećarica, direktorica TZ grada Vodica, Ivica Zanze, predsjednik Ceha ugostitelja Vodice, Dragutin Roca, direktor komunalne tvrtke „Leć" d.o.o., Ivica Slavica, direktor „Gradskog poduzeća" d.o.o. i Joško Brnardić, direktor Hotela Vodice.

Glavna točka dnevnog reda bila je priprema za nadolazeću turističku sezonu, odnosno rješavanje dva najveća ljetno-turistička problema, reguliranje prometa i buke. Ovo ljeto će vodički policajci dobiti ispomoć dva češka policajca, jednog detektiva i šest policijskih službenika iz unutrašnjosti, a ukoliko bude potrebno Vodicama će u pomoć dolaziti i policajci iz Knina i Drniša. Tim je mjerama Županijska policijska uprava osigurala mirniju i sigurniju turističku sezonu. Za Vodice je karakterističan problem prometovanja autobusa prema hotelima smještenim na puluotoku Punta.

Zbog obima posla, policijskoj je upravi gotovo nemoguće regulirati prolazak autobusa prema hotelima, pa je Vijeće zaključilo da će to od ove sezone raditi prometni redar uz pomoć nekoliko članova prometne jedinice mladeži koje će zajednički školovati Hotel Punta i Gradsko poduzeće. Također će se za potrebe prijevoza gostiju do narečenih hotela izmjeniti Odluka o reguliranju prometa rivom, pa će tako turističkim autobusima biti dozvoljeno prometovanje od 03 do 18 sati, svakodnevno uz predhodni dogovor s prometnim redarom i angažmanom pripadnika prometne jedinice maladeži.


Na slijedećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vodica naći će se Odluka o izmjeni i dopuni ugostiteljske djelatnosti kojom bi se trebalo regulirati radno vrijeme ugostiteljskih objekata, odnosno vrijeme do kada im je dozvoljeno puštanje glazbe. Svi prisutni su se složili da ne mogu postojati univerzalna pravila, već da nekim objektima, disco clubovima i disco barovima mora biti dozvoljen duži rad.

Vijest prenesena sa www.grad-vodice.hr / foto: Šime Strikoman

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close