30 Ruj 2019 Ilustracija / Pixabay
    1307

Aktualni poslovi u Šibensko-kninskoj županiji i u ostatku Dalmacije

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Hrvatska kontrola zračne plovidbe ima raspisan oglas za izbor 12 polaznika za poziciju: oblasni radarski kontrolor (m/ž) te za izbor 10 polaznika na poziciji: toranjski kontrolor (m/ž), na svim lokacijama HKZP-a. Uvjeti za prijavu uključuju završenu četverogodišnju srednju školu, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo Republike Hrvatske ili druge članice iz EU. Također, polaznici trebaju biti rođeni 1991. godine, ili mogu biti mlađi, te trebaju biti zdravstveno sposobni. Prednost imaju kandidati koji imaju završen preddiplomski studij iz područja zračnog prometa. Provjerite više detalja na linku i prijavite se.

Josakramont d.o.o., tvrtka je koja ima sjedište u JSKR GmbH u Austriji te nudi rad u sigurnom okruženju, uz mogućnost učenja i napredovanja. U svoj tim pridružuje elektromontera (m/ž) i elektroinstalatera (m/ž), za rad na području Hrvatske. Provjerite uvjete natječaja i aplicirajte na vrijeme.

Tepih centar, tvrtka je koja već 20 godina svojim kupcima nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova,... Zbog širenja poslovanja, u zadarskom prodajnom centru zapošljava više prodavačica (m/ž). Ako imate završenu srednju školu, krasi vas trogodišnje radno iskustvo, samostalni ste u radu, a poznajete osnove rada na računalu – aplicirajte već danas.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, trenutno u svoj šibenski tim pridružuje vozača (m/ž). Potrebna je godina dana iskustva, posjedovanje digitalne kartice vozača, vozačka dozvola B kategorije (prednost C kategorija) te visoka razina savjesnosti pri obavljanju radnih zadataka. Ako želite raditi u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, kliknite na brzu prijavu i javite se. 

DIV Grupa d.o.o. zapošljava na 13 pozicija u Kninu. Traži, između ostalih, stručnjaka zaštite na radu (m/ž), referenta nabave (m/ž), radnika na pripremi materijala (m/ž), ... Ako želite poslati članom ovog tima, provjerite koji se sve poslovi nude i aplicirajte na željeni natječaj. 

ING Atest d.o.o. traži stručnjaka zaštite na radu (m/ž) u Zadru. Očekuje vas zanimljiv i kreativan posao, za koji trebate VSS elektrotehnike ili strojarstva, dobre komunikacijske sposobnosti te osobni automobil. Ako uz sve navedeno imate i godinu dana iskustva, toplo preporučamo ovu poslovnu priliku.

Grawe traži prodajnog predstavnika (ž/m) u Zadru. Na ovom poslu dobit ćete priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka te da radite na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva. Ako ste 'uigrani prodajaš' koji ima 'žicu' za ovaj posao – prijavite se na vrijeme.

Cammeo, vodeći je regionalni taksi prijevoznik koji posluje u 3 zemlje i 35 gradova te zapošljava više od 1200 ljudi i posluje s više od 700 vozila. U svoj tim pridružuje vozača/icu u Splitu, kome/kojoj nudi mogućnost zarade od 6.000 kn do 10.000 kn. Ako imate više od 21 godine, vozačku dozvolu B kategorije, a za volanom se osjećate 'kao doma' i volite raditi s ljudima, da, ovaj posao je za vas. Sretno s prijavama.  

Mehanizam j.d.o.o. zapošljava dva voditelja građevinsko-obrtničkih radova (m/ž) u Šibeniku. Minimalna stručna sprema koju trebate je srednja škola, a poslodavac vam osigurava i zajednički smještaj.  Ako već na umu imate kolegu s kojim biste radili ovaj posao, ili jedva čekate „svog cimera“, aplicirajte.

Gromatic KR zapošljava arhitektonskog ili građevinskog tehničara ili geodetskog tehničara (m/ž) u Šibeniku. Poslovi koje uključuje ova pozicija obuhvaćaju izradu geodetskih elaborata u uredu te rad na terenu. Potrebno vam je poznavanje rada u Cad programima i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

djelomid1.jpg


tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close