SDP TOP DESK
13 Kol 2020 HRT
    1152

Ovogodišnji kolovoz dosegao je 70 posto rezultata prošlogodišnjeg, važno je da ostanemo odgovorni

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Ovogodišnji kolovoz dosegao je 70 posto rezultata prošlogodišnjeg, važno je da ostanemo odgovorni Ante Roca

Hrvatska što se turističkih rezultata tiče na današnji dan, može biti prezadovoljna - ovogodišnji kolovoz dosegao je 70 posto rezultata prošlogodišnjeg rekordnog turističkog kolovoza, a do sada smo ostvarili 50 posto rezultata u odnosu na prošlu "normalnu" turistički sezonu. Nažalost porast novooboljelih u Hrvatskoj danas zabrinjava turističke djelatnike koji strahuju kako bi narušena epidemiološka situacija mogla ugroziti za sada sjajne najave do kraja ovog mjeseca i početak rujna.O ovim temama u Temi dana HRT-a govorio je Kristijan Staničić koji se javio iz trajektnog pristaništa Stinica. Rekao je da su rezultati iznad očekivanja.

- Nismo uspjeli doći do podataka koji prikazuju turistički promet susjednih zemalja. Za zaključit je da je Hrvatska, ako ne vodeća, onda na vrhu, kad govorimo o mediteranskim zemljama, istaknuo je.

- Istaknuo bih dva ključna razloga. Jedan leži u epidemiološkim mjerama i svemu onome što čini Vlada i Nacionalni stožer civilne zaštite. Mjere daju rezultate i koronu držimo pod kontrolom. Ovom prilikom bih ponovio da moramo ostati odgovorni jer o tome ovisi i nastavak turističke sezone. Puno posla je pred nama. Drugi razlog leži u dobrim marketinškim kampanjama na ključnim emitivnim mjestima u našem okruženju. Možemo biti zadovoljni, naglasio je.

- Moramo biti svjesni da sve što se događa u Hrvatskoj pomno prate inozemni mediji. Zato je važno ostati odgovoran i pridržavati se mjera. Sam sam se uvjerio da su turistički radnici jako dobro pripremljeni i pridržavaju se mjera. To je vrlo važno.

Očekujem da će i rujan biti vrlo solidan mjesec kad govorimo o turističkom prometu, istaknuo je.

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close