Koaliciji SDP-HNS u Vodicama priključio se i vodički HSLS

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05

sdp-hsls
Marija Alfirev
, predsjednica vodičkog SDP-a, kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Vodica i nositeljica zajedničke liste izrazila je zadovoljstvo potpisanim sporazumom i istaknula da ove tri stranke surađuju na sličnim programskim načelima kojima je cilj brži gospodarski razvoj i osmišljeni turizam, te briga o mladim školovanim kadrovima.Čelnik HSLS-a u Vodicama Živko Paić, istaknuo je kako su se pridružili već ranije potpisanoj Koaliciji SDP-HNS jer su prepoznali zajedničke programske vizije i ciljeve, a u dogovorima još ih i poboljšali.

Mirko Sladoljev, predsjednik HNS-a u Vodicama rekao je da Vodicama treba nova snaga i promjene, a da će ova Koalicija to donijeti, te vjeruje da će je birači prepoznati.

Vodice su grad vrlo visokih, ali nažalost, neiskorištenih mogućnosti. U proteklih nekoliko godina svjedoci smo stagnacije i usporavanja gospodarske djelatnosti. To je ono što svi želimo promijeniti.
Turizam je okosnica našeg života i okosnica našeg programa. Vodice vidimo kao grad koji je svoje potencijale stavio u službu turizma, malog i srednjeg poduzetništva, ekološke poljoprivrede i kulture, urbanog turizma i kulture, ali i zaštite kulturnih i ljudskih vrijednosti i poštovanja različitih kultura. -istaknuo je na kraju Mirko Sladoljev, predsjednik HNS-a Vodice

Infovodice

O autoru:

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close