HDZ grada Vodica predstavio kandidate za predstojeće lokalne izbore

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

naslovna-hdz
Danas je ispred izbornog povjerenstva grada Vodica u zgradi gradske uprave, HDZ grada Vodica predstavio kandidate za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika, te kandidacijsku listu za članove gradskog vijeća grada Vodica na predstojećim lokalnim izborima.
Aktualna gradonačelnica i saborska zastupnica Branka Juričev-Martinčev ponovo je kandidatkinja HDZ-a za čelnu funkciju grada Vodica, a kandidat za dogradonačelnika ostaje Luka Lipić.

U dosadašnjem radu pokazali smo da imamo iskustva u odrađivanju i lobiranju za sve projekte grada Vodica a izuzetno uspješni smo se pokazali i na nivou osiguranja sredstava iz Europskih fondova.

Naš projekt Faust Vrančić kandidiran je od Europske komisije kao jedan od najuspješnijih projekata čija su sredstva povučena iz Europskih fondova, a kao što je naglasio ministar regionalnoga razvoja Branko Grčić, Grad Vodice ima jedan od najspremnijih projekata kanalizacijskog sustava, koji bi se u narednom periodu trebao financirati iz EU fondova.
Ovo je lista srca i razuma u kojem zajedno idemo još jedan put napraviti sve za Vodice - istaknula je aktualna gradonačelnica Branka Juričev Martinčev prilikom predstavljanja liste kandidata HDZ-a grada Vodica 

Kandidacijska lista HDZ-a grada Vodica za članove gradskog vijeća grada Vodica na predstojećim lokalnim izborima.
1. Branka Juričev-Martinčev
2. Danijel Lasan Zorobabel
3. Marija Ferara
4. Antonio Skočić
5. Lucija Toprek
6. Ante Pešić
7. Gordan Tabula
8. Jelena Cukrov
9. Edi Luketa
10. Ivana Palada
11. Krešimir Španja
12. Sanja Čičin Karlov
13. Vladimir Juričev Talijaš
14. Branimir Marić
15. Kristo Krluk

Video prilog predstavljanja kandidata HDZ-a možete pogledati ispod

 

{datsopic:2370 left}{datsopic:2371 left}{datsopic:2372 left}{datsopic:2373 left}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05
djelomob1.jpg