Koaliciji HSS i HSP AS pridružio se i Blok umirovljenici zajedno

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

buz-hss
Lider Bloka Umirovljenika Drago Skorić istaknuo je na potpisivanju sporazuma da ga se dojmila briga vijećnika HSS koju su iskazali kroz svoj rad u Gradskom Vijeću Grada Vodica na temama zaštite prava te poboljšanju kvalitete života populacije treće životne dobi.

Prijedlozi koji su išli u smjeru otvaranja doma za starije i nemoćne, povećanje sredstava za umirovljenike su hvale vrijedne inicijative i upravo zbog toga odlučili smo podržati ovu koaliciju koju predvodi HSS. Također pozivam sve umirovljenike da izađu na izbore 19.05.2013. godine te da podrže ovu koaliciju koja će se znati pobrinuti umirovljeničke potrebe - kazao je lider Bloka Umirovljenika Drago Skorić

Predsjednik GO HSS-a i nositelj liste za Gradsko Vijeće Grada Vodica prilikom potpisivanja izrazio je zadovoljstvo što i umirovljenici prepoznali naš rad te je kazao kako će ovo biti i obaveza da se još više uradi po pitanju poboljšanja kvalitete života naših umirovljenika.
Budući na spoj mladosti i iskustva koju sada sa sobom nosi ova pobjednička koalicija uopće ne sumnjamo u pobjedu na sljedećim lokalnim izborima! - kazao je za portal Infovodice, Marin Mikšić nositelj liste koalicije HSS-a, HSP AS i BUZ-a za nadolazeće lokalne izbore.

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05
djelomob1.jpg