Izbori

Izbori (182)

Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

Prema prvim neslužbenim informacijama iz DIP-a u šibensko kninskoj županiji od 96.509 birača glasovanju je pristupilo 42.600 ili 44,14%.

Prema podacima DIP-a, u Vodicama na 13 biračkih mjesta od ukupno 9.695 birača glasovanju je pristupilo 4.656 glasača ili 48,02 %

U 19 sati zatvorena su birališta. Prema neslužbenim podacima s kojim raspolažemo kandidat HDZ-a i HSS-a Ante Cukrov Desto novi je gradonačelnik Vodica. Razlika između njega i kandidatkinje grupe birača Sanje Radin Mačukat je neslužbeno 158 glasova
Više uskoro
 

Održava se drugi krug lokalnih izbora. Na 13 biračkih mjesta u Vodicama glasači biraju novog gradonačelnika/gradonačelnicu Vodica između dvoje kandidata: HDZ-ovog kandidata Ante Cukrova i kandidatkinje grupe birača mag. bibl. Sanje Radin Mačukat.

Bit ću uvijek dostupan gradonačelnik kojem se možete obratiti, a svoju ću upornost i znanje prenijeti i na upravljanje gradom.

Hvala vam svima na velikoj podršci u prvom krugu, a sada vas pozivam da u još većem broju izađete u nedjelju, 30. svibnja i date mi svoje povjerenje kao vašem gradonačelniku.

Vaš Ante Cukrov

#gradonacelnikdaninoc

[PROMO]

FESTIVAL DEMOKRACIJE "Pozivnica sugrađankama i sugrađanima na Festival demokracije, nedjelja, 30. svibnja 2021. od 07:00 - 19:00., mjesto održavanja Vodice, Srima, Prvić Šepurine i Prvić Luka, Grabovci, Gaćelezi, Čista Velika, Čista Mala - Dobrodošli! "
#imašizbor 
#ljubavaneinteres

[Promo]

Premijer Andrej Plenković, u ulozi predsjednika HDZ-a, posjetio je danas našu županiju i Vodice kako bi pružio podršku Anti Cukrovu, kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Vodica te Goranu Pauku kandidatu HDZ-a za župana Šibensko kninskog 

Odbrojavaju se posljednji dani uoči drugog kruga lokalnih izbora 2021. godine. Razgovarali smo sa županom Goranom Paukom koji nam je pojasnio što očekuje od izbora i što planira učiniti u svom petom mandatu.

U društvu smo s Antom Cukrovom, kandidatom HDZ- a i HSS-a za gradonačelnika Vodica koji je u prvom krugu lokalnih izbora dobio premoćni broj glasova birača nad drugom kandidatkinjom, Sanjom Radin Mačukat kao nositeljicom liste Stipe Petrina. S kandidatom smo razgovarali otvoreno, o obitelji, poslu, razmišljanjima i viziji razvoja grada.

Most NL, SDP, Kandidacijska liste grupe birača Meri Bandl Valeš i NL Stipe Petrine tvorit će većinu u Gradskom vijeću Grada Vodice. Najavljeno je to na konferenciji za medije koja je održana danas na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Stranica 1 od 13