Svi 04, 2021 1035

Ulicama našeg grada

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

U predizbornoj kampanji smo odlučili proći kroz sva naselja i ulice našeg grada. U nekima smo zastali kako bi Vam se obratili. Ovaj put smo zastali u Zatonskoj. Zatonska je jedna od ulica na području Grada Vodica koja je u najlošijem stanju.

U istoj ima tri razreda djece koja se svakodnevno izlažu opasnosti hodanja po kolniku i makadamu. Nogostupa nema, rasvjeta je djelomična. Nije puno bolja situacija niti u ostalim ulicama “priko magistrale”. Slično stanje je u Stablincu i ostalim
ulicama ispod magistrale, sve do Artine. O glavnoj prometnici koja spaja Srimu i Vodice i nogostupu na istoj ne treba trošiti riječi.  

Malo više dobre volje i malo racionalnije upravljanje proračunom pa se svi problemo mogu i trebaju riješiti. Dobra volja, znanje i racionalno korištenje sredstava proračuna može donijeti našim mještanima puno ugodnije komunalne uvjete za svakodnevni život.

U mom programu je pet novih kvartovskih dječijih igrališta u naredne četiri godine. Mala investicija u odnosu na megalomanske projekte kojima nas u 3D verziji godinama obmanjuju, a našim mladim obiteljima velika stvar.

Zaokrenimo zajedno!

Lp
Ivica Slavica

Objavu sponzorira Ivica Slavica kandidat za gradonačelnika Vodica
 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 04 Svi 2021 21:43