Svibanj 14, 2021 2651

Djeca i mladež na 1. mjestu!

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Evo dragi i poštovani mještani Tribunja i Sovlja, naša izborna lista

„ZA više športa i radosti mladih“

 i ja kao njen nositelj učinili smo svoj dio posla u ovim skromnim okolnostima.

Sa ovim video uredkom s kojim Vam se obračamo završavamo ovu našu skromnu „kampanju“. Nikog od naših protukandidata na izborima nismo vrjeđali ni napadali, već smo se isključivo fokusirali na ono VAŽNO zbog ćega smo se odlučili izići i angažirati na ovim lokalnim izborima za predstavnike Općinskog vijeća naše Općine Tribunj.

Isključivi razlog tome našem izbornom angažmanu je još bolji razvoj šport  i naše Mladosti kao njenog glavnog nositelja na području naše Općine.

Osnovni i glavni naš fokusu i budući rada u Općinskom vijeću ako budemo dobili Vaše povjerenje i naši predstavnici s liste budu izabrani biti će upravo ono zbog čega smo se iskljućivo i angažirali, a to je još bolji razvoj športa i rad s djecom i mladeži.

Rizk Casino Bonus

Mi smatramo da ulaganje u djecu i njihov športski razvoj nema alternativu i naša lista i ja kao njen nositelj ćemo tu športsku priču gurati do kraja.

Naš Klub „Mladost“ su srce i pluća Vaše djece i unuka, djeca i mladež se najljepše osječaju kada treniraju i igraju svoje utakmice, tada su radosna i pozitivna. Samim time jačaju svoje koordinacijske i psihofizičke  sposobnosti te samim time postaju otpornija  i zdravija.

Danas su na žalost djeca pod velikim pritiskom i utjecajem moderne tehnologije, od raznih mobilnih uređaja pa do virtualne moderne tehnike koja ih potpuno mentalno zaokuplja i umrtvljuje njihov um, na taj način gube kreativnost i bavljenje športom kao naj važnijom obavezom za njihov kvalitetan razvoj.Stoga je jako važno da svi mi stariji o tome povedemo i ojačamo šport  i Mladost kao njenog nositelja na području naše Općine, a sve u jednom i glavnom cilju što više športa to manje problema za Vašu djecu, unuke i  svu našu Tribunjsku mladež u cjelini.

Mislim da smo Vam dragi prijatelji malo približili razloge našeg izbornog angažmana, s porukom mi smo svoje napravili  a u nedjelju dragi naši ste VI na potezu. Izađite svakako na izbore i ako smatrate da ovo što radimo i što smo do sada napravili je dobro i zavrjeđuje Vašu pažnju i Vaše povjerenje tada nas podržite i glasajte za našu LISTU  „ZA više športa i radosti mladih br.4“

Lijep pozdrav i svako dobro Vam želimo.

S poštovanjem Vaš prijatelj i zaljubljenik u šport i Mladost MŽV!

Damir Jakeljić

[Sponzorirana objava]

 

 

Tags